Stap 1: Ga naar de website van de stad of gemeente en zoek naar gemeentelijke cadeaubon of surf naar de www.gift2give.be en druk vervolgens op de homepagina op ‘koop cadeaubon’.

Stap 2: Kies de stad/gemeente waar je een cadeaubon wil aankopen, kies de gewenste coupures of waarde en het aantal door op het ‘+’-teken te klikken. Er verschijnen nu producten in je ‘Winkelmand’. Indien je meer dan 1 cadeaubon en/of verpakking wenst te bestellen van 1 type (bv. 10 €), klik herhaaldelijk op het ‘+’-teken tot het gewenste aantal is bereikt. Je kan hier ook kiezen of je fysieke dan wel digitale bonnen wil ontvangen. Indien je klaar bent met het selecteren van producten, klik je op ‘Bestel voor …€’.

Stap 3: In deze stap geef je gegevens in. Indien je een bedrijf bent, kan je steeds aanduiden ‘Zakelijke aankoop’. Op deze manier krijg je een factuur met de activatie-, verzendings- en servicekosten en een afschrift met de waarde van de aangekochte cadeaubonnen voor de boekhouding. Indien alle gegevens werden ingevuld, klik je op ‘Verder’.

Stap 4: Je kiest je betalingsmethode en klikt vervolgens op ‘Bestel en betaal’. Je kan direct je betaling uitvoeren.

Je ontvang de cadeaubonnen digitaal per e-mail of fysiek per post en kan deze vervolgens spenderen bij een deelnemende handelaar. LET OP: Pas na betaling van de cadeaubonnen zal je deze bestelling kunnen ontvangen. Enkel betalingen met Belgische en Nederlandse debet- en kredietkaarten zijn mogelijk. Gift2Give zal NOOIT je bankgegevens opslaan, misbruiken of doorverkopen.