Onze bedrijfsfilosofie

Geïnspireerd op de ideeën van Prof. dr. Steven Van Belleghem

Het is spijtig dat zoveel innovatieve ideeën falen wanneer zij de ‘WAT ALS’ test ondergaan. Dit leidt tot frustraties. Beeld u in als consument of handelaar dat u een cadeaubon aanbiedt of aanvaardt die reeds vervallen is zonder dat u de geldigheid ervan heeft gecontroleerd. U voelt zich bedrogen. Wat als alle klanten ontevreden hierover geraken? Gift2Give weet dat slechts een minderheid een voordeel wil halen en misbruik wil maken van onze innovatieve producten en ideeën. Wij geloven als onderneming in de eerlijkheid van ieder individu. De 1 tot 5% van de ganse populatie die misbruik wil maken, is geen reden om onze innovatieve producten en ideeën te laten falen. Wij hebben als onderneming een ‘WAT ALS’ marketing budget beschikbaar. In plaats van 5% van ons budget te spenderen aan de problematiek van de ‘WAT ALS’ vraag. Geloven wij in het positieve effect dat gecreëerd wordt met 95% van onze klanten. Dit is misschien de minst veilige weg, doch differentieert ons van de concurrentie.

Ontmoet Ons Team

Stéphane Jacobs
Stéphane JacobsFounder & Chief Executive Officer
Tom Schuyten
Tom SchuytenChief Technology Officer
Marie Mertens
Marie MertensProject Manager

Onze Partners

BE-MOBILE
BE-MOBILE4411 & Parkeervouchers
Voor de acceptatie en commercialisatie van onze Gift2Give parkeervouchers is een samenwerking met BE-MOBILE aangegaan. Met Stéphane Jacobs als spilfiguur kunnen we met trots meedelen dat we één van de beste adviseurs inzake slimme mobiliteitsprojecten en toepassingen aan boord hebben bij Gift2Give.
APCOA
APCOASamenwerking Mobiliteitsvouchers
Apcoa helpt Gift2Give met het commercialiseren van onze mobiliteitsvouchers. Apcoa is een van de grootste spelers i.v.m. met parkings. Ze beheren over 13 Europese landen méér dan 1,4 miljoen parkeerplaatsen op ongeveer 8.500 locaties. Wij zijn zeer trots op de samenwerking die wij met Apcoa hebben.
Fuely
FuelySoftware development
Fuely zorgt voor de ontwikkeling van de high end Gift2Give software. Als voorbeeld heeft Fuely gezorgd voor ons nieuwe dashboard en de Gift2Give iOS en Android app. Daarnaast is alle software i.v.m. NjoyShopping, de mobiele app in iOS en Android en de webapplicatie voor de gebruikers ook gebouwd door Fuely.

Recente Referenties

Al meer dan 35 steden en gemeenten ging u voor

De Kadokaart EMR – Rozenburg werd in het leven geroepen door de Winkeliersvereniging Rozenburg en heeft een waarde van 7,5 €, 10 €, 15 € en 25 €. Alle leden van deze Winkeliersvereniging kunnen deze Kadokaarten aanvaarden en ontwaarden. Neem zeker eens een kijkje in dit charmant stadje.

Kadokaart EMR - Rozenburg, Winkeliersvereniging Rozenburg

De Westelse Kadobon is geldig voor het hele grondgebied Westerlo en komt in een waarde van 10 € en 25 €. Deze Kadobon is te koop aan de onthaalbalie van het gemeentehuis en werd door het gemeentebestuur van Westerlo in het leven geroepen om ruimte en zuurstof te geven aan de lokale economie van Westerlo.

Westelse Kadobon, Gemeentebestuur van Westerlo

De Gemeente Merelbeke heeft geopteerd om een cadeaubon op digitale wijze uit te brengen met een waarde van 10 € en 25 €. Deze is te koop bij interne gemeentelijke diensten en ook externe verkooppunten. Tevens is er een webshop voorhanden. Dit is tevens een voorbeeld van een Cadeaubon “Voor en door Merelbeke” en dit voor heel grondgebied Merelbeke.

Digitale Cadeaubon Merelbeke, Gemeente Merelbeke

Zedelgem is sinds begin december 2015 uitgerust met deze van Gift2Give. De cadeaubon komt met een waarde van 10 €  en 25 € en is  verkrijgbaar in  het gemeentehuis van Zedelgem en op hun webshop. Deze cadeaubon is vervaardigd in de visie ‘Voor en door Zedelgem’. Dit  wil  zeggen  dat het beheer,  reglement,… in handen is van Zedelgem  ten voordele van de lokale  middenstand op het hele grondgebied  Zedelgem.

Digitale cadeaubon Zedelgem, Gemeente Zedelgem

De steden Blankenberge, Borgloon, Ronse, Tienen en Vilvoorde hebben in 2020 in volle Covid-19 periode gekozen voor Gift2Give om hun gezinsbonnen te verdelen via een fysieke mailing. Sommigen onder hen kozen ook voor de elektronische consumptiechequekaart waarop de personeelsleden van stad en OCMW wat extra kregen vanuit de stad ter ondersteuning van de lokale economie.

Fysieke mailing gezinsbon, Blankenberge, Borgloon, Ronse, Tienen en Vilvoorde

De steden Blankenberge, Ronse, Bornem, Haaltert en Schoten kozen voor de elektronische consumptiechequekaart waarop de personeelsleden van de stad /gemeente en OCMW wat extra kregen vanuit de stad/gemeente ter ondersteuning van de lokale economie.

Elektronische consumptiekaart, Blankenberge, Bornem, Haaltert, Ronse en Schoten

De gemeenten Bornem, Heers en Kruisem kozen voor Gift2Give om hun relancebon uit te werken. Op iedere aankoop van een cadeaubon via de webshop geeft de gemeente een bonus van 20% aan de consument of handelaar.

BornemBonusBon, de Heers Relancebon en de KruisemBonusBon Winkeliers,