Vouchers, kortingsbonnen, E-coupons… hoe zit dat nu?

Je kent ze wel, de reclamebundels vol uitneembare kortingsbonnen (coupons) of vouchers om punten te sparen. Ze belanden als papieren versie in ieders bus voor éénmalig gebruik en niet altijd op maat van de klant. Dan weet je precies ook hoeveel ervan de papiermand als laatste destinatie heeft omdat ze niet voldoen aan jouw wensen of die van jouw klant.

Het doel is overal dezelfde : klanten overtuigen dat specifieke product te kopen.

Heb jij ooit gemeten hoeveel drukwerk er terug in jouw boekhouding terechtkomt? Inderdaad, veel te omslachtig.

Jouw klant een korting of iets extra op maat geven kan je veel efficiënter en op een leuke manier aanpakken. Al eens gedacht aan mobile-to-mobile en real time een voucher door te sturen naar jouw klanten via een of ander sociale media kanaal?

Op maat, op ‘mater’, op ‘maatst’? of zoiets…

Met de Gift2Give e-coupons brengen we de winkelbeleving van jouw klant naar een hoger level waarbij jij je klant direct kan bereiken via een door jou gekozen communicatieplatform. Het platform waar jij jouw klanten onmiddellijk mee bereikt zoals bijvoorbeeld Facebook…

Wat dacht je van deze? Post jouw aanbieding van de dag op de Facebookpagina van je zaak, laat de klant ze ontdekken en wanneer deze contact maakt via dat platform krijgt hij meteen zijn e-coupon toegestuurd in Facebook Messenger. Of koop QR-codes bij Gift2Give aan. Verwerk deze in een affiche in jouw zaak of toon de QR-code op je tablet. Als klant QR-code scant krijgt hij of zij direct een beloning. In real time en op elk moment van de dag.

Neem contact op voor meer info!