Het beste geschenk in jouw stad of gemeente

Soms is het moeilijk om het gepaste geschenk te vinden voor iemand, of misschien heb je daar zelfs helemaal geen tijd voor. Dan is de Gift2Give cadeaubon een perfect cadeau. Want daar kan je bij alle actieve handelaars in de ganse stad of gemeente iets mee kopen.

De gemeentelijke cadeaubonnen zijn gemakkelijk te koop op de webshop van Gift2Give of van de stad of gemeente zelf. Daarnaast kunnen alle handelaars ook zelf de geschenkkaart verkopen en kunnen wij zorgen voor een cadeaubonautomaat voor bij jou aan het gemeentehuis.

Hoe werkt onze Cadeaubonoplossing?

Zakelijke voordelen

Het ideale personeelsgeschenk

De digitale cadeaubon van een stad of gemeente is het ideale cadeau om te geven als personeels- of relatiegeschenk aan je klanten.

Hieraan is tevens een fiscaal voordeel verbonden. Meer informatie vindt u in de tabel.

CONTACTEER ONS VANDAAG!

Voor Steden

Wij komen graag gratis en vrijblijvend op bezoek om meer info te geven over de voordelen van de cadeaubon.

Laat ons langskomen!

Voor Handelaars

Handelaars zijn onze prioriteit en we komen graag op bezoek in jouw winkel om alles op te zetten en gratis uitleg te geven.

Maak een afspraak!

Nog vragen?

Is er iets niet duidelijk of zit je nog steeds met een vraag? Aarzel niet om ons vandaag nog te contacteren. Wij horen je graag!

Stel al je vragen meteen!

De geschenkkaart voor uw stad of gemeente

Dat klinkt wel zeer interessant

Inmiddels maken al meer dan 35 steden en gemeenten gebruik van het Gift2Give cadeaubonsysteem. En of ze tevreden zijn? Ja, zeker, want het zorgt voor een flinke boost in de lokale economie. Bovendien krijg je als stad of gemeente ook een duidelijk dashboard met alle verkopen, ontwaardingen, enz. in jouw stad of gemeente. Zo kan je nieuwe winkels toevoegen, de historiek van de bonnen nagaan, bestellingen via de diverse verkoopskanalen opvolgen en alle cadeaubondata opvolgen, filteren, sorteren en nog veel meer.

CONTACTEER ONS VANDAAG!

Boost de lokale economie

Ervoor zorgen dat de lokale economie standhoudt, is geen simpele taak. Daarom is een cadeaubon die enkel gebruikt kan worden in jouw stad of gemeente een zeer interessant product. Daarnaast krijg je meer inzicht over het shopgedrag in jouw stad of gemeente via deze website in het stedenportaal. Maakt jouw stad of gemeente nog geen gebruik van de Gift2Give geschenkkaart? Neem zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gemakkelijk te gebruiken

Er zijn veel manieren om cadeaubonnen/kaarten te verkopen, te activeren en te ontwaarden. We hebben hiervoor een mobiele applicatie ter beschikking, maar je kan ook hier op deze website inloggen via het handelaarsportaal. Maakt jouw stad of gemeente gebruik van de cadeaubon en ben je nog niet ingeschreven als handelaar? Dan hebben we 1 tip, start er vandaag nog mee! Je winkel komt meteen terecht tussen alle deelnemende handelaars in jouw stad of gemeente. Waardoor je extra visibiliteit krijgt.

Download nu de Gift2Give handelaarsapp om te ontwaarden!

Met de Gift2Give app heb je altijd jouw hele administratie in handbereik. Je kan hiermee gemakkelijk je verkoop- en ontwaardgeschiedenis bekijken, kaarten ontwaarden en cadeaubonnen verkopen. Daarnaast kan je met deze app ook meteen starten met het njoy.shopping spaarpuntensysteem, en via de app punten schenken en klanten belonen!

iPhone / iPad
ANDROID

Kies voor onze cadeaubonautomaat die werkt 24 op 7

De cadeaubonautomaat is een volledig onbemand verkooppunt dat zowel cadeaubonnen als verpakking 24 op 7 verkoopt. Dit type van verkooppunt zijn uiterst rendabel op de belangrijke passages in uw stad of gemeente.

De cadeaubonautomaat beschikt over volgende functionaliteiten en kenmerken:

  • De automaat is gekoppeld aan het Gift2Give cadeaubonplatform
  • De automaat bevat een 15’’ touchscreen waarop bijkomende informatie kan geplaatst worden
  • De automaat kan tussen de 750 en 1.500 cadeaubonnen bevatten
  • De automaat geeft eveneens geschenkverpakking uit
  • De automaat accepteert geen cash geld betalingen
  • De automaat bestaat uit duurzame en vandalisme bestendige materialen
  • De automaat beschikt over een Synergridnummer 05.13.02 (dit betekent dat hij op het publiek elektriciteitsnet kan aangesloten worden)