Het beste geschenk in jouw stad of gemeente

Soms is het moeilijk om het gepaste geschenk te vinden voor iemand, of misschien heb je daar zelfs helemaal geen tijd voor. Dan zou de Gift2Give cadeaubon een perfect cadeau zijn. Want daar kan je bij alle actieve handelaars in de hele stad of gemeente iets mee kopen.

De gemeentelijke cadeaubonnen zijn gemakkelijk te koop op de webshop van Gift2Give of van de stad of gemeente zelf. Daarnaast kunnen alle handelaars ook zelf de geschenkkaart verkopen en kunnen wij zorgen voor een geschenkkaart automaat voor bij jou in het gemeentehuis.

Zakelijke voordelen

Het ideale personeelsgeschenk

De digitale cadeaubon van een stad of gemeente is het ideale cadeau om te geven als personeelsgeschenk of als relatiegeschenk aan je klanten.

Hieraan zit tevens een fiscaal voordeel aan verbonden. Meer informatie vindt u in de tabel.

CONTACTEER ONS VANDAAG!

Voor Steden

Wij komen graag gratis en vrijblijvend op bezoek om meer info te geven over de voordelen van de cadeaubon.

Laat ons langskomen!

Voor Handelaars

Handelaars zijn onze prioriteit en we komen graag op bezoek in jouw winkel om alles op te zetten en gratis uitleg te geven.

Maak een afspraak!

Nog vragen?

Is er iets niet duidelijk of zit je nog steeds met een vraag? Aarzel niet om ons vandaag nog te contacteren. Wij horen je graag!

Stel al je vragen meteen!

De geschenkkaart van uw gemeente of stad

Dat klinkt wel zeer interessant

Inmiddels maken er al meer dan 35 steden en gemeenten gebruik van de Gift2Give cadeaubon. En of ze tevreden zijn, want het zorgt voor een flinke boost in de lokale economie. Hiernaast krijg je als stad of gemeente ook een dashboard met alle administratie van jouw stad. Zo kun je daar nieuwe winkels toevoegen, problemen oplossen en alle data van jouw gemeente of stad terugvinden, filteren, sorteren en nog veel meer.

CONTACTEER ONS VANDAAG!

Boost de lokale economie

Ervoor zorgen dat de lokale economie standhoudt is geen simpele taak. Daarom is een cadeaubon die enkel gebruikt kan worden in jouw stad of gemeente een zeer interessant product. Daarnaast krijg je meer inzicht over het shopgedrag in jouw stad of gemeente via deze website in het steden portaal. Maakt jouw stad nog geen gebruik van de Gift2Give geschenkkaart? Neem zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gemakkelijk te gebruiken

Er zijn veel manieren om kaarten te verkopen, activeren en ontwaarden. We hebben hiervoor een mobiele applicatie, maar je kan het ook hier op de website inloggen in het handelaars portaal. Maakt jouw stad of gemeente gebruik van de cadeaubon en ben je nog niet ingeschreven als handelaar? Dan hebben we 1 tip, start er vandaag nog mee! Je winkel komt meteen terecht tussen alle handelaars van jouw stad of gemeente.

Download nu de Gift2Give handelaarsapp om te ontwaarden!

Met de Gift2Give app heb je altijd jouw hele administratie in handbereik. Je kan hiermee gemakkelijk je verkoop en ontwaard geschiedenis bekijken, kaarten ontwaarden en kaarten verkopen. Daarnaast kan je met deze app ook meteen starten met het njoy.shopping spaarkaart systeem, en via de app punten en geschenken belonen aan jouw klanten!

iPhone / iPad
ANDROID

Kies voor onze cadeaubonautomaat die werkt immers 24 op 7

De doelstelling van een cadeaubonautomaat bestaat erin om buiten de openingsuren cadeaubons 24 op 7 te kunnen verkopen.

De cadeaubonautomaat beschikt over o.a. over volgende functionaliteiten en kenmerken:

  • De automaat is gekoppeld aan het Gift2Give cadeaubon platform
  • De automaat bevat een 15’’ touchscreen waarop bijkomende informatie kan geplaatst worden
  • De automaat kan tussen de 750 en 1.500 cadeaubonnen bevatten
  • De automaat geeft eveneens geschenkverpakking uit
  • De automaat accepteert geen cash geld betalingen
  • De automaat bestaat uit duurzame en vandalisme bestendige materialen
  • De automaat beschikt over een Synergridnummer 05.13.02 (dit betekent dat hij op het publiek elektriciteitsnet kan aangesloten worden)