KATSJING!

Gratis parkeren doe je zo!

Voor Steden

Wist je dat een goed mobiliteitsplan een boost geeft aan de lokale economie van jouw stad of gemeente? Heeft jouw stad of gemeente reeds de stap gezet naar een digitaal parkeer-/mobiliteitssysteem?

Zoja, dan zijn jullie als stad of gemeente slechts 1 stap verwijderd van de ideale meerwaarde voor jullie handelskern / lokale economie EN toerisme ! DÉ parkeervouchers!

Samen met de partijen die de mobiele parkeertools aanbieden kunnen wij op een zeer eenvoudige manier de parkeervouchers implementeren, commercialiseren en de stad/gemeente voorzien van fantastische winkelbelevingen.

Voor handelaars

Heb jij als handelaar ook genoeg van de druk die klanten ervaren omdat hun parkeertijd bijna afloopt? Wil je hen langer aan het shoppen houden? Dat kan! Met de Gift2Give parkeervouchers! Heeft jouw klant een aankoop gedaan? Beloon ze dan met extra gratis parkeertijd. Registreer je zaak en ga aan de slag met de fysieke of digitale parkeervouchers!

MIJN ZAAK REGISTREREN

VOOR DE KLANT

Met Gift2Give en de njoy.shopping-tools kan je voortaan in alle rust winkelen en besparen op je parkeerkosten. Gekocht bij een lokale handelaar? Katsjing extra parkeertijd gratis!

WAAR WORD IK BELOOND MET PARKEERVOUCHERS?