KATSJING! GRATIS PARKEREN OF EEN STEP NEMEN DOE JE ZO

Voor steden

Wist je dat een goed parkeer- en mobiliteitsplan een boost geeft aan de lokale economie? Heeft jouw stad of gemeente reeds de stap gezet naar een digitaal parkeer- en mobiliteitssysteem?

Zoja, dan zijn jullie als stad of gemeente slechts één stap verwijderd van de ideale meerwaarde voor jullie handelskern, lokale economie of toerisme ! Digitale parkeer- en mobiliteitsvouchers helpen je om duurzaam lokaal te gaan shoppen!

Samen met de partijen zoals 4411 en Whim aanbieders van mobiele parkeer- en mobiliteitsapplicaties kunnen wij op een zeer eenvoudige en snelle manier parkeer- en mobiliteitsvouchers uitrollen, commercialiseren en jouw stad of gemeente voorzien van feen antastische winkelbeleving.

Hoe werkt ons systeem van parkeer- en mobiliteitsvouchers?

Voor handelaars

Heb jij als handelaar ook genoeg van de druk die klanten ervaren omdat hun parkeertijd bijna afloopt? Wil je hen langer aan het shoppen houden? Dat kan! Met de Gift2Give parkeer- en mobiliteitsvouchers beloon je je klanten! Heeft jouw klant een aankoop gedaan? Beloon ze dan met extra gratis parkeertijd of een duurzame verplaatsing met de step of deelfiets. Registreer je zaak en ga aan de slag met de digitale parkeer- en mobiliteitsvouchers!

MIJN ZAAK REGISTREREN

Voor de klanten

Met de Gift2Give en de njoy.shopping-tools kan je voortaan in alle rust winkelen en besparen op je parkeer- en mobiliteitskosten. Gekocht bij een lokale handelaar? Katsjing extra parkeertijd, deelstep- of fiets gratis!

WAAR WORD IK BELOOND MET PARKEER- OF MOBILITEITSVOUCHERS?