• Optie 1: via de verkoop balie van de stad of de gemeente:

Je kan tijdens de openingsuren van het stad- of gemeentehuis een fysieke cadeaubon aankopen aan de balie. De cadeaubon wordt na betaling, geactiveerd door de baliebediende en kan vervolgens gespendeerd worden bij een deelnemende handelaar.

  • Optie 2: via de webshop:

Stap 1: Ga naar de website van de stad of gemeente en zoek naar gemeentelijke cadeaubon of surf naar de www.gift2give.be en druk vervolgens op de homepagina op ‘koop cadeaubon’.

Stap 2: Kies de stad/gemeente waar je een cadeaubon wil aankopen, kies de gewenste coupures of waarde en het aantal.

Stap 3: Vul je bestelgegevens in. Kies particulier of zakelijk (= factuur en afschrift) en klik vervolgens op ‘Verder’. Kies betaalmethode en klik op ‘Bestel en betaal’.

Je ontvangt de cadeaubonnen digitaal per e-mail of fysiek per post en kan deze vervolgens spenderen bij een deelnemende handelaar.

  • Optie 3: via de cadeaubonautomaat:

In sommige steden of gemeenten kan je een fysieke cadeaukaarten aankopen via een cadeaubonautomaat. De cadeaubonautomaat is een volledig onbemand verkooppunt dat zowel cadeaukaarten als verpakking verkoopt 24/7. Om een cadeaukaart aan te kopen, volg je gewoon de instructies op het scherm. Je kiest de gewenste coupures en het aantal. Je bevestigt dit via het scherm en je betaalt via de Bancontact terminal. Na betaling komen de cadeaukaarten geactiveerd uit de automaat. Net zoals de verpakking.