RT109 STEUNT LOKALE ECONOMIE IN TIELT

BESTE HANDELAAR WINKELIER ZELFSTANDIGE

Als ronde tafel van Tielt, een serviceclub van jonge ondernemers, willen we de Tieltse economie een duwtje in de rug geven. Door 8000 euro aan Tieltse cadeaubonnen te schenken aan zorgverleners uit Tielt, willen we enerzijds onze waardering uiten voor het zorgpersoneel en willen we daarnaast vooral de Tieltse handelszaken steunen.

Tieltse cadeaubon voor personeel in de frontlinie
Elk jaar maakt de Ronde Tafel van Tielt een aanzienlijk bedrag vrij voor vzw’s, acties en organisaties die zich belangeloos inzetten voor de maatschappij.

Voor de club sprak het voor zich dat ze dit jaar een deel van de sponsorgelden toekennen aan de professionals die in eerste lijn geconfronteerd worden met het coronavirus.

“Concreet schenken we aan alle zorgverleners in het Sint-Andriesziekenhuis die rechtstreeks worden geconfronteerd met het virus en aan alle apothekers, thuisverplegers en huisartsen in Tielt een ‘Tieltse cadeaubon’ ter waarde van 25 euro”, legt voorzitter Nicolas Pelckmans uit. “Hiermee willen we niet alleen onze waardering uiten voor het zorgpersoneel, maar willen we vooral de Tieltse handelszaken steunen die hun deuren momenteel gesloten moeten houden of die onder extreem moeilijke omstandigheden moeten werken. Door een bedrag van 8000 euro te spenderen in de lokale economie hopen we dat een veelvoud van dit bedrag aan uitgaven bij de lokale handelaars zal ontstaan.”

De Tieltse cadeaubon is een initiatief van de stad Tielt in samenwerking met Gift2Give, die op hun beurt hun medewerking aan de actie van de Ronde Tafel Tielt verlenen.

Oproep aan collega-clubs

“Met onze actie willen we ook andere clubs inspireren om een dergelijke actie op poten te zetten. We hebben een sterk uitgebouwd verenigingsleven in West-Vlaanderen en dit is een uitgelezen kans om met alle verenigingen iets te ondernemen voor zij die ons vandaag beschermen of ondersteunen in de strijd tegen COVID-19”, aldus Nicolas Pelckmans.

Registreer je tijdig om de uitbetaling van de bon vlot te laten verlopen! Registreren kan via de link: https://business.gift2give.be/#/m/register/TL

Om een bon te ontwaarden moet je inloggen via de app of de website van Gift2Give: www.gift2give.be

Voor meer informatie over deze actie kan u terecht bij Nicolas Pelckmans, voorzitter van de Ronde Tafel van Tielt: voorzitter@rt109.be

Ga terug naar nieuws
BEKIJK IN PDF