PERSBERICHT

Aan alle ondernemers, lokale handelaars en organisaties die bijdragen aan de lokale economie van Lanaken : VOLHOUDEN IS DE BOODSCHAP.

Naar  aanleiding van de uitzonderlijke gezondheidssituatie en maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 in te perken gaan heel wat gesprekken dezer dagen over steun aan lokale economie. Steden en gemeenten staan meer dan ooit als een blok achter hun lokale economie. Ze zijn creatief op zoek naar allerhande oplossingen die extra steun moeten bieden.

Bij de gemeente Lanaken & hun partner in gemeentelijke geschenkkaarten Gift2Give nemen ze hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nauw ter harte. In Lanaken bestaat sinds enkele jaren reeds een lokale geschenkkaart ter ondersteuning van de lokale economie en er is beslist dat alle actieve geschenkkaarten in omloop zullen worden verlengd. Dit met 3 maanden zodat de geschenkkaarten, die momenteel in omloop zijn, zeker nog kunnen bijdragen aan de lokale economie en steun bieden aan alle getroffen handelaars in de gemeente.

Geschenkkaarten kunnen steeds online worden aangekocht www.gift2give.be/koop-geschenkkaart/.

Meer info, deelnemende handelaars, geldigheidscontrole, … vind je op www.lanaken.be/Geschenkkaart_Lanaken.

Handelaars die wensen deel te nemen voor de acceptatie van de geschenkkaart van Lanaken, gelieve zich online te registreren via business.gift2give.be/#/select-cities/register

Hulp nodig? Stuur een e-mail naar economie@lanaken.be of info@gift2give.org.