PERSBERICHT

14 april 2020

Aan alle ondernemers, lokale handelaars en organisaties die bijdragen aan de lokale economie van Merelbeke : VOLHOUDEN IS DE BOODSCHAP.

Naar  aanleiding van de uitzonderlijke gezondheidssituatie en maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 in te perken gaan heel wat gesprekken dezer dagen over steun aan lokale economie. Steden en gemeenten staan meer dan ooit als een blok achter hun lokale economie. Ze zijn creatief op zoek naar allerhande oplossingen die extra steun moeten bieden.

 

Bij de gemeente Merelbeke & hun partner in gemeentelijke cadeaubonnen Gift2Give nemen ze hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nauw ter harte. In Merelbeke bestaat sinds enkele jaren reeds een lokale cadeaubon ter ondersteuning van de lokale economie en er is beslist dat alle actieve cadeaubonnen in omloop zullen worden verlengd. Dit met 3 maanden zodat de cadeaubonnen, die momenteel in omloop zijn, zeker nog kunnen bijdragen aan de lokale economie en steun bieden aan alle getroffen handelaars in de gemeente.

Cadeaubonnen kunnen steeds online worden aangekocht https://www.merelbeke.be/online-aanvragen/webshop-cadeaubon.

Meer info, deelnemende handelaars, geldigheidscontrole, … https://www.merelbeke.be/cadeaubon

Handelaars die wensen deel te nemen voor de acceptatie van de cadeaubon van Merelbeke, gelieve zich online te registreren via business.gift2give.be/#/select-cities/register.

Hulp nodig? Stuur een e-mail naar werkeneconomie@merelbeke.be of info@gift2give.org.