“Wie Genkt die Denkt”

27-06-2014 De stad Genk heeft een zeer uitgebreid winkelhart waar elk individu zijn smaak wel kan vinden. Of het nu gaat over een hapje te eten of te sporten,….; bij Genk vind je alles.
Om deze winkelkern op grondgebied Genk nog meer te versterken en te laten groeien, heeft Genk ingezet op een innovatieve Geschenkbon die enkel besteden bij ondernemers en handelaars te Genk.

Het is algemeen geweten dat vele winkelkernen het dezer dagen moeilijker en moeilijker hebben dankzij de opkomst van de e- & m-commerce. Mensen komen naar de winkel om producten te bekijken en bestellen vervolgens via PC of smartphone online hun producten die de dag nadien bij u thuis worden afgeleverd.

Om de consumenten terug meer naar de stadskern (winkelcentrum) te krijgen, heeft Genk besloten om een Geschenkbon Genk uit te brengen die binnenkort te verkrijgen via een Geschenkbonautomaat en aan de balies van het Stadhuis en C-MINE.

De Geschenkbon Genk is locatie-gebonden. Dit wil zeggen dat deze Geschenkbon enkel en alleen te verbruiken is bij deelnemende handelaars/ondernemers op grondgebied Genk.

 

Ander nieuws over Gift2Give