Rozenburg schenkt de eerste Kadokaart aan Sinterklaas

Rozenburg – Op 1 december 2016 werd de Rozenburgse Kadokaart geïmplementeerd voor en door Rozenburg. De initiatiefnemer in dit verhaal is Winkeliersvereniging EMR die met deze kaart de koopkracht van de consument bij de Rozenburgse ondernemer wil houden. De eerste kaart is aan een zeer druk bezet man gegeven: Sinterklaas.

In de popup-store van Sinterklaas op het Raadhuisplein te Rozenburg is Sinterklaas met een delegatie Zwarte Pieten neergestreken om jong en oud te vermaken. Naast het vele reizen, moet de goedheilig man ook van tijd tot tijd enkele cadeau’s aankopen voor de kinderen, en dit naar jaarlijkse gewoonte. Om ervoor te zorgen dat Sinterklaas deze aankopen doet bij de Rozenburgse ondernemer, werd aan hem – door Bram Van Vliet, Winkeliersvereniging EMR – 2 Kadokaarten Rozenburg van elks 25 € geschonken.

De Rozenburgse Kadokaart heeft 1 doel voor ogen: het winkelcentrum Rozenburg voorzien van vele consumenten die aankopen doen en Rozenburg beleven. Dit kunnen zij doen door een Kadokaart aan te kopen en te schenken aan een gelukkige begunstigde voor Sinterklaas, Kerstmis, Valentijn,…of gewoon zomaar.
De Rozenburgse Kadokaart komt in een waarde van 7,5 €, 10 €, 15 € en 25 € en kan bij tal van lokale ondernemers ingeleverd worden.

Sinterklaas wist te vertellen – bij in ontvangstname van deze Kadokaarten – dat hij voor zijn verdere reis de Kadokaart zal gebruiken bij enkele winkels om de kinderen blij te maken.

 

Bron: Nieuwsredactie Gift2Give BVBA

Ander nieuws over Gift2Give