Limburg United stelt ploeg voor

In de Kinepolis in Hasselt stelde Hubo Limburg United maandagavond zijn ploeg voor aan pers, businesspartners, medewerkers en andere genodigden. Daar werden ook de shirts voorgesteld waarin het team gaat spelen.

Doe-het-zelf-keten Hubo is zoals bekend de naamsponsor en Assenti I-Drain (badkamermeubels en doucheplaten) is de komende drie jaar de hoofdsponsor. Tom Heeren, de grote man van Hubo, verklapte dat hij pas vorige week vrijdag voor het eerst een basketmatch live zag. “Ik ken de regels nog niet, maar ik vond het wel leuk. De reden dat wij sponsoren, is vooral voor de entourage.”

Coach Brian Lynch lichte voor het eerst een tipje van de sluier op wat betreft de sportieve ambities. “We willen de play-offs spelen”, stelt hij. De voorbereiding verloopt met een 5 op 5 alvast prima.

“Aanvallend draait het zoals verwacht. Verdedigend hebben we nog wat werk”, aldus assistent-coach Kristof Michiels.

De competitie begint voor de Limburgse eersteklasser op 3 oktober met een thuiswedstrijd tegen Bergen. Van de Fidelity Card (5 euro) waarmee leden van de Limburgse clubs onder andere korting krijgen bij de aankoop van een toegangsticket of een abonnementen, zijn er al zo een 1.200 verkocht. De Fidelity Card is tot stand gekomen in samenwerking met Gift2Give.

 

 

Voor het volledige artikel: kik HIER

Ander nieuws over Gift2Give