HEMA, NU OOK ACCEPTANT VAN DE KADOKAART ETTEN-LEUR

Op 18 augustus 2014 werd een akkoord gemaakt tussen Het Winkelhart Etten-Leur en HEMA Etten-Leur om de nieuwe Kadokaart Etten-Leur met een waarde van 5 €, 10 €, 25 € en 50 € te kunnen inwisselen. De nieuwe Kadokaart Etten-Leur zal bij HEMA Etten-Leur worden aangenomen vanaf 22 augustus 2014.

HEMA Etten-Leur was vroeger al actief als acceptant bij de papieren geschenkcheque van Etten-Leur. Nu met de intreding van de digitale/elektronische Kadokaart Etten-leur is er in detail gekeken hoe de HEMA in Etten-Leur het beste deze Kadokaarten kan ontvangen en eenvoudig kan ontwaarden. Vanaf 22 augustus 2014 kunnen consumenten die in het bezit zijn van een Kadokaart Etten-Leur ook bij de HEMA Etten-Leur terecht. 
Hierbij is wel belangrijk het volgende in acht te nemen:

  • Een Kadokaart van 5 €: enkel te gebruiken indien rekening minstens 5 € is.
  • Een Kadokaart van 10 €: enkel te gebruiken indien rekening minstens 10 € is.
  • Een Kadokaart van 25 €: enkel te gebruiken indien rekening minstens 25 € is.
  • Een Kadokaart van 50 €: enkel te gebruiken indien rekening minstens 50 € is.

Een kort woordje over HEMA

Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een leuk en makkelijk leven hoeft niet duur te zijn. Loop een winkel van HEMA binnen en je merkt het meteen. Schap voor schap vind je er de beste artikelen voor elke dag: eigenwijs vormgegeven, origineel, van goede kwaliteit én met een verrassend laag prijskaartje. Producten waar je blij van wordt, wat je budget ook is. Omdat ze bijzonder zijn en toch zo gewoon. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA: een winkel voor iedereen, zowel in Nederland, als in België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

HEMA kun je samenvatten in twee woorden: bijzondere eenvoud. Lang voordat de term ‘huismerk’ bestond, ontwikkelde HEMA de artikelen al zelf. Van handdoeken tot lampen en van ondergoed tot fietslampjes – de meest alledaagse dingen, maar dan 100% HEMA: toegankelijk voor iedereen.

Ander nieuws over Gift2Give