Handelskernen Heusden-Zolder slaan samen de handen in elkaar: Introductie digitale Geschenkkaart

De handelskernen van Heusden-Zolder verstevigen hun samenwerking, en zorgen voor een unieke eindejaarsactie in heel de gemeente. De eerste geschenkkaarten dateren uit 1997, nog verpakt in een decoratief mapje. De gelukkige kon hiermee toen bij de handelaars terecht om zelf een geschenk te kiezen.

Tot dusver konden deze bonnen enkel tijdens de openingsuren aangeschaft worden bij de onthaalbalie van het gemeentehuis, bij de bibliotheek, de toeristische dienst en bij praktisch alle lokale banken.

NIEUW nu is is dat de papieren bon wordt vervangen door een digitale geschenkkaart ter grote van een bankkaart en er komt een geschenkenautomaat. Deze wordt geplaatst aan de gemeentelijke bibliotheek. Normaal gezien is deze automaat operationeel  voor december 2014. Voor wie nog echt dringend op zoek is naar een passend cadeautje kan hier 7 dagen op 7, 24 uur op 24 uur terecht voor een geschenkkaart. Uiteraard is het ook mogelijk om er een mooie verpakking bij te krijgen.

In de handelskernen Bolderberg of Heusden-Dorp, op Suska Berg, in Zolder centrum of op de Cité, maar ook bij alleenstaande handelszaken; overal zullen de handelaars aan dezelfde actie kunnen deelnemen.

 

Ander nieuws over Gift2Give