Gift2Give lanceert nieuwe software op geschenkkaartautomaten

SCHOTEN – Gift2Give heeft op 14 juni 2016 nieuwe software gelanceerd op de geschenkkaartautomaten. Deze software zorgt voor een efficiënte en aangename afhandeling van een (onbemande) bestelling door een consument.

Sinds 2013 is het bedrijf Gift2Give actief op gebied van kernversterkende maatregelen – als leverancier – voor ondernemers binnen een winkelkern; en dit op innovatieve wijze (digitale geschenkkaarten, loyalty-systemen,….). Verscheidene steden en gemeenten werden sindsdien uitgerust met de systemen die Gift2Give levert; zo ook het paradepaardje: de Geschenkkaartautomaat.

De software, die op de huidige automaten werkt, was tot voor kort ietswat beperkt. De consument kon slechts 1 geschenkkaart – al dan niet in combinatie met een verpakking – aankopen per transactie.
Sinds vandaag is dit volledig verleden tijd: de consument kan meerdere geschenkkaarten en verpakkingen in 1 transactie aankopen.

‘De reden waarom deze ontwikkeling nu pas ten uitvoer werd gebracht, kan men toewijzen aan 2 zaken. Enerzijds was er vroeger minder vraag naar deze geschenkkaartautomaten en lag de focus veeleer op een bemand verkooppunt. Anderzijds was er een grote bekommernis om zeker te zijn dat een consument zijn of haar gevraagde bestelling daadwerkelijk in voorraad was. Na grondig onderzoek hebben we een eenvoudige software ontwikkeld die ervoor zorgt dat de automaat altijd weet hoeveel kaarten en verpakkingen er in voorraad zijn. Op deze manier is de consument steeds zeker van zijn aankoop aan een onbemand verkooppunt (met name de automaat, red.)’, aldus Tom Schuyten Schuyten – CTO en mede-zaakvoerder van Gift2Give.

Vandaag is er een uitrol bezig van deze update op de geschenkkaartautomaten. De software werd reeds succesvol geplaatst op de automaten van o.a. Genk, Heusden-Zolder en Bornem. Knokke-Heist zal de komende weken aan de beurt zijn.

Meer informatie aangaande Gift2Give en diens producten zijn terug te vinden op de website www.gift2give.eu .

 

 

Bron: Persdienst Gift2Give, 14 juni 2016, www.gift2give.eu

Ander nieuws over Gift2Give