Belfius, bpost en Proximus bundelen krachten om lokale economie te versterken

Belfius, bpost en Proximus investeren samen in het online platform Citie om de Belgische lokale economie te steunen en de positie van ons land op de digitale kaart te versterken. Met Citie  willen ze vanuit hun eigen expertise en lokale verankering handelaars, consumenten en lokale overheden dichter bij elkaar brengen.

De drie bedrijven zullen voortbouwen op het bestaande Citie-platform dat in 2015 werd gelanceerd in Roeselare. Momenteel is Citie al actief in diverse steden en gemeenten, waaronder Brugge, Oostende, Roeselare, Antwerpen en Genk. Belfius, bpost en Proximus willen CITIE verder ontwikkelen en nationaal uitrollen tot een onmisbare tool voor alle Smart Cities, Smart Merchants en Smart Citizens. 

1 app voor handelaars, consumenten en lokale overheden

Via deze samenwerking willen Belfius, bpost en Proximus hun knowhow bundelen op het vlak van digitale betaalmiddelen, E/M-commerce, logistiek en duurzame mobiliteit. Met een geïntegreerde gratis app voor smartphone en tablet willen ze een antwoord bieden op de noden van zowel de plaatselijke winkeliers als de consumenten en de lokale overheden.

 

Bron: http://www.emerce.nl/wire/belfius-bpost-proximus-bundelen-krachten-om-lokale-economie-versterken

Ander nieuws over Gift2Give