Automaat Bornembon in een nieuw jasje

BORNEM – De geschenkbonautomaat van Bornem heeft sinds 14 juni 2016 een nieuw jasje gekregen. Niet alleen heeft er een grote software-update plaatsgevonden, maar ook de “look&feel” ziet er anders uit.

De geschenkbonautomaat van Bornem – die geplaatst is aan het Kardinaal Cardijnplein (aan het Toeristisch Infopunt) – is uitgerust met een nieuwe software en werd overkapt zodat de consument de Bornembon kan aankopen en beschut is tegen moeilijke weersomstandigheden.

De nieuwe software biedt de mogelijkheid aan de consument om meerdere Bornembonnen – al dan niet in combinatie met verpakking – in 1 keer aan te kopen, wat tot voor kort niet mogelijk was.
‘Met deze update komen we tegemoet aan de vraag die het gemeentebestuur van Bornem heeft gesteld. Ze willen de consument eenvoudig een grote bestelling laten afnemen via de Bornembonautomaat met een zo weinig mogelijk aantal handelingen’, aldus Tom Schuyten – CTO en mede-zaakvoerder van Gift2Give die leverancier is de digitale en innovatieve Bornembon.
Tevens is de overkapping een nieuwigheid die geïmplementeerd is aan de Bornembonautomaat.

De digitale Bornembon en bijhorende automaat kaderen in de kernversterkende maatregelen van de lokale economie bij ondernemend Bornem.

De Bornembon kan men aankopen op de volgende adressen:

  • Gemeentehuis Bornem
  • CC ter Dilft
  • Sportcentrum
  • Bornembonautomaat (Kardinaal Cardijnplein, Bornem)

 

 

 

Bron: Persdienst Gift2Give, 14 juni 2016, www.gift2give.eu

Ander nieuws over Gift2Give