AFTERWORKSHOPPING: “Bornem rolt de rode loper voor je uit”

AFTERWORKSHOPPING

“Bornem rolt de rode loper voor je uit”

 

Donderdag 18 juni, van 16 tot 21 uur

Ontvangst aan het Landhuis

 

Op donderdag 18 juni van 16 tot 21 uur kan je bij 37 handelszaken* terecht voor niet te missen kortingen en gadgets. We organiseren hiermee onze derde unieke afterworkshopping. Alle deelnemers herken je aan de rode loper die zij speciaal voor je uitrollen. De meeste kledingzaken en lederwaren geven die dag 30 % korting. Alle andere deelnemers geven ook kortingen en gadgets, proeverijen, enz. Per aankoop krijg je een bonnetje waarmee je aan ons prijzenrad kan draaien. Draai je op zwart? Dan maak je kans op de hoofdprijzen: een fiets van 2-Wielers Serge, een grote spiegel van Atmosphaera, een tapijt van Color Team Interieur en voor 200 euro bonnen van Helios. Om 21 uur vindt die dag de prijsuitreiking plaats van onze 5 hoofdprijzen aan het Landhuis.

Er zijn die avond ook heel wat andere mooie prijzen te winnen, zoals waardebonnen van de winkels, Bornemse brooddozen, petjes…

Er klinkt ook sfeermuziek in de straten. Parkeren kan je makkelijk en gratis aan het CC, op de Achterweideparking, Dries en aan het station. 

Vanaf dan lanceren we ook onze nieuwe elektronische Bornembons. Voortaan kan je deze kopen in CC Ter Dilft, sportcentrum Breeven en onthaal gemeentehuis Bornem. In de loop van volgende week wordt ook onze automaat aan het Landhuis geplaatst. Meer info volgt nog.

*Tan Tan heren, Tan Tan dames, Studio 59, La Dame, Jean Jeani, Zappas, Babbelute, optiek Van der Auweraer, Atmosphaera, Tintos, Jeba, Pearle opticiens, Bongaerts, Castello, Divino, Verso, Biba, Standaard Boekhandel, Choice, Bel&Bo, Le Début, Leonidas, Veggie&More, Piu Bella, Kleine ik, Barcelona, Green Ice, Joly, 2-wielers Serge, Elite, Color Team Interieur, Bodystyling, Helios, Bornem Travel, Hunkemöller, Adrem en K’Styling.

Voor meer info? Bel of mail naar de communicatiedienst, cel lokale economie, tel. 03 890 69 06 of economie@borbem.be. 

 

Ander nieuws over Gift2Give