Beauty, Spa & Wellness Geschenkkaart

Er is niets zo relaxerend als een sauna, yoga, fitness,..... . Niet alleen ben je daarna volledig zen, maar is het ook tevens een gezonde sensatie. Onder het motto 'Na een harde dag werk, mag men stoom aflaten' heeft Gift2Give deze kaart geïntroduceerd in de markt.

Een ideaal geschenk om aan familie en/of vrienden te geven. Of wat dacht u van een relax-moment met uw geliefde? Het kan allemaal met deze kaart die niet gebonden is aan 1 arrangement. De kaart kan worden aanzien als zijnde een betaalmiddel zoals een bankkaart en dit met een vastgestelde waarde van 10 €, 25 €, 50 €, 75 € of 100 €.

Heeft u interesse als handelaar om meer uitleg te verkrijgen betreffende deze Geschenkkaart? Neemt u dan gerust contact op via info@gift2give.org. Tevens kunt u het toetredingsdocument hier onderaan de pagina vinden. Indien gewenst, kunt u deze invullen en ingescand doorsturen naar info@gift2give.org.

Deze geschenkbon wordt enkel online aangeboden en wordt door de consument verstuurd via mail naar de gelukkige begunstigde.

Er is tevens een integratie van Passbook en Apple Wallet van toepassing.